PP>V + IPRED1

I ett tidigare inlägg skrev jag att piratpartiet var på väg att gå om vänstern. Detta har nu skett. Och med råge. Senast jag kollade vi var vi uppe i drygt 11 900 medlemmar. Och då bör man betänka att för någon/några veckor sedan var vi under 10 000. 

Ta och bli medlem du också. Undrar du varför är det bara att fråga.
Hjälp oss att göra sverige till ett öppet, demokratiskt samhälle igen.

https://pirateweb.net/Pages/Public/SE/NewMember/New.aspx

Go Piratpartiet.


En dystrare nyhet är att idag antogs IPRED1. EN lag som låter privatpersoner leka poliser och trolla fram fantasi-skadeståndsbelopp. Detta utan att ha kunnat bevisa att fildelning skadar mediabranschen i stort. 

Tre oberoende, stora undersökningar har antingen fastställt att ingen koppling kan bevisas eller att förhållandet är motsatt. Det hela grundar sig då i att skivförsäljningsraset beror på att folk i allmänhet inte vill ha själva plastbiten utan bara musiken. Tänk efter. Hur många av de du känner lyssnar relativt ofta på musik från skivan i säg? Och hur många lyssnar på mp3-spelare eller sina datorer.

Det är dags att inse att CD-skivan inte längre är det dominerande musikmediet. De flesta har fattat detta, men uppenbarligen är upphovsrättsindustrin lite trög. ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0