En dag i mitt liv...

Idag var en tämligen händelsefull dag. Började som jag vanligen gör en ledig dag med att sova tills jag kände mig tvungen att gå upp. Satt lite vid datorn och uppaterade mig om vad som hänt i TPB-rättegången(läs mer i min piratblogg www.locrian.blogg.se/pirat) samt kollade min helgon osv.

Hade fått svar från Veronica (www.veronicahogberg.blogg.se) att vi kunde träffas idag. Då jag inte hade några pengar på min mobil skickade jag ett gb till henne och frågade om tid. Efter ett tag insåg jag att jag inte skulle hinna få ett svar innan jag åkte till centrum, så jag författade ytterligare ett gb och förklarade situationen.

På väg till bussen ringde Veronica till mig och frågade först om det möjligtvis var så att jag inte hade några pengar på mobilen, och sedan frågade hon var jag var någonstans. Det visade sig att hon var i centrum och irrade runt lite och eftersom jag ändå skulle dit bestämde vi oss för att träffas där.

Anledningen till att jag skulle åka till centrum behöver kanske klargöras. I onsdags upptäckte jag att jag hade tappat bort mitt Visa Electronkort. Kunde alttså inte betala mitt busskort, vilket dock löste sig då jag kunde låna pengar till detta av min far. Vad jag behövde göra var alltså att spärra mitt kort och ta ut lite pengar från mitt konto. Dessutom hade jag slarvat bort min kod till nordeas internettjänst så jag ville ha ett nytt. Dessutom ville jag ha ett "riktigt" kort. Alltså ett som kan användas till betalningar över internet t ex.

Väl i centrum letade jag lite innan jag hittade Veronica. Vi hade nämligen inte avtalat någon plats dumt nog. Men det tog bara någon minut så. Strax därefter upptäckte jag dock till min förskräckelse att jag glömt plånboken med mitt id-kort hemma. Jag kunde alltså inte utföra något av det jag ville på banken. Jag och Vero åkte därför hem till mig och jag letade upp den och vi åkte återigen till Tyresö centrum.

Väl där igen gick vi direkt till banken och fixade allt jag skulle. Nästa stopp var Swedbank då Veronica hade en fråga. Detta avklarades snabbt och jag gav mig på jakt efter en plånbok. Köpte en snygg grön en i något form av marknadsstånd på "torget" i centrum. Kostade 300 kr. Veronica köpte två par mysiga strumpor för 60 spänn. Därefter bar det av till ICA där jag köpte en Dr Pepper. Vero föreslog därefter att vi skulle köpa varm choklad på Expresso House som nu finns i Tyresö centrum. Sagt och gjort. Ett cigarettköp senare och vi var påväg hem till Vero för lite middag, vilket jag verkligen behövde då jag inte käkat något på hela dagen. Veros pappa Armas hade lagat sin goda köttfärssås och vi åt och pratade om lite allt möjligt.

Efter detta spenderades resten av kvällen i hennes rum tittandes på tv. Bl a 2 1/2 men, Du blir vad du äter och the Simpsons.

Allt som allt en riktig trevlig dag som nu avrundas med att jag som vanligt sitter uppe till sent pga sömnbesvär och allmänt ointresse för sömn. Sova vill man bara på morgonen ju. XD

Godnatt till alla som kan sova. :)

Ensam

Jag vill ha en flickvän.

Ge mig!

(Väldigt moget)

Kärlek är kan göra ont...

Kanske tur att jag inte har någon flickvän. Så ont som jag har i höfterna efter dagens arbete, så vet jag inte riktigt om jag skulle orka med vissa aktiviteter. ;P

Vissa hjärtans dag...

Så är den här igen. En dag som tydligen ska handla om kärlek och vänskap, men som alltid (nåväl, nästan alltid) för mig handlat om utanförskap, ensamhet och singelångest.

Dagen känns helt enkelt till för de som redan har något, än för de som verkligen behöver den värme som kärlek och vänskap ger. Visst jag har vänner, ett par av dem mycket bra sådana, men det handlar ju inte bara om mig. Utan om alla de ensamma själar som irrar omkring i tillvaron. Som inte har någon alls.

Sen att jag antagligen skulle gilla dagen om jag inte var singel. Det är väl självklart. Men det handlar som sagt int eom mig. Inte enbart. Mitt ogillande grundar sig visserligen till största del på mina egna erfarenheter. Vad mer kan man begära, alla är vi egoister. Men jag har även något principiellt mot känslan av att dagen låtsas vara något den inte är. Nämligen en dag för alla.

Sen undrar jag lite över varför det behövs en dag för att man ska visa kärlek och vänskap. Vore det inte bättre om man gjorde det ständigt?

Och skulle ni där ute, som eventuellt läser detta, inte bli mycket gladare om ni fick en ros, en kram, ett kort, ett gelehjärta eller vad det nu är man kan tänkas ge, någon annan dag? Vilken som helst. Jag skulle det då iaf.

Love to you all





Uppdatering

Har nu två underbloggar till denna blogg. En partipolitisk blogg om Piratpartiet och relaterade frågor, samt en musikinriktad. Finns just nu inget skrivet i musikbloggen men ett inlägg är på väg :)

Adresserna är
www.locrian.blogg.se/pirat
www.locrian.blogg.se/musik



Sista lediga dagen nu. Jobbar från imorgon t o m söndag. Sen blir det en dag ledighet och sen tillbaka till jobbet. Helgen är ledig. Kanske kan träffa Veronica då. Börjar bli lite väl sällan vi har tid att träffas. :(

I övrigt så händer inte mycket. Ledigheten har till största del slösats bort på att slappa. Träffade John idag vilket var kul. Vi lekte lite med gitarrer på Tyresö Musik och knallade omkring lite och diskuterade sex, piratpartiet, musik, droger och lite allt möjligt.

Måste se till att söka till Studio Blue innan den 20:e. Jag vill verkligen in på den utbildningen.

Over and out.

RSS 2.0